De Stabicore daagt uit!

De Stabicore daagt uit!

Body Biz NL 10 - 2016
De onlangs op de markt gebrachte Stabicore belooft een grote speler te worden onder het klein-fitness- en oefenmateriaal op de Europese markt.
 
Na vijf jaar research en ontwikkeling is de Stabicore sinds eind vorig jaar te koop, en de terugkoppeling is lovend: het is compact, veelzijdig, en multi-inzetbaar op het gebied van balans, stabiliteit, kracht en fun. De bedenker, Marcel Mutsaers, is zelf bewegingsspecialist en merkte dat er een groeiende behoefte was aan een hoogwaardig product waarmee bewegings- / houdingsspecialisten, fysiotherapeuten en (personal)trainers cliënten konden laten trainen. “Met de Stabicore kun je eindeloos variëren en differentiëren. Het is geschikt voor topsporters, maar ook voor in de revalidatie.”
Het product wordt volledig geproduceerd in Nederland, waardoor de kwaliteit kan worden gewaarborgd. “Inmiddels zijn we ook internationaal hard aan de weg aan het timmeren: in zo’n 6 andere Europese landen is de Stabicore reeds verkrijgbaar. Momenteel zijn we in gesprek met een grote Amerikaanse groothandel die graag de Stabicore in zijn assortiment wil opnemen.”
 

 

 

Sterke punten van de Stabicore:

  • Verhoogt de concentratie;
  • Intensievere beleving van oefeningen;
  • Vergroot de bewustwording van beweging en positie van het lichaam;
  • Groot trainingseffect/prikkel ondanks lage gewichten;(ideaal voor Revalidatie)
  • Veel variatie in oefeningen met enkel de Stabicore of gecombineerd met andere oefenmaterialen.